ToldstruphusTuren1

Kære lokalbefolkning i Husby-Tanderup området.... og andre interesserede!


Nu skal vi til det igen. Vi har gjort det før med stor succes, og vi gør det igen!

Fælles Arbejdsdag d. 9. nov. kl. 09.30

Forsamlingshuset tilhører os alle - og nu skal vi igen gi' det og arealet omkring lidt kærlighed:

Vi har mange og store planer for denne dag. Alle er meget velkomne, der er stadig plads til alle former for hjælpende hænder, unge som ældre, store som små, mænd som kvinder.

Vi har en del arbejdsopgaver inde i forsamlingshuset, blandt andet med at få malet loftet i den store sal, diverse vedligeholdelsesprægede opgaver, diverse rengøringsopgaver, mindre maleopgaver osv. Der er noget for enhver!

Udeprojekterne afhænger af hvad kommunen kommer med at udspil sidst i september. Men mon ikke der kommer en del projekter udenfor…

Vi skal selvfølgelig også have en masse mad under sådan en dag, så er du mere til at lave mad/gøre klar til spisning osv. så er der også behov for dine hænder!

Vi starter dagen med fælles morgenmad, for derefter at få tegnet og fortalt planerne for dagen. Så er det ellers i gang med opgaverne, indtil vi igen samles til frokost kl. ?? Afhængig af hvordan det går med projekterne, så ser vi hvor meget af dagene der er behov for at inddrage - jo flere vi er, jo hyggeligere og jo mere vil vi få fra hånden.

Kom glad, også hvis du kun kan nogle timer. Alle er mere end velkomne!

Vi ses til Store Fixedag i Husby.

Tilmeld jer gerne så vi ved nogenlunde hvor meget mad der skal til.

Tilmeldinger skal ske til:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller Mobil 5190 6290