familieklub

 

Info mødet i Husby Forsamlingshus d. 9. april var rigtigt hyggeligt.

"Det var fantastisk at mærke opbakningen i jeres landsbyer", skrev Nanna T. Nielsen på Facebook: "og det er med stor glæde, at jeg kan annoncere, at vi starter en familieklub i Husby forsamlingshus onsdag d. 15. maj. Familieklubben mødes fast hver anden onsdag i et halvt år og leger, hygger og laver mad sammen. Kom og lær dit fantastiske nærmiljø at kende, - der er stadig plads til flere familier, samt flere frivillige. Man kan også sagtens kombinere de to og være frivillig med sin familie.

Tilmeld dig og din familie her: https://heledanmarksfamilieklub.dk/tilmelding/

Tilmeld dig som frivillig: https://heledanmarksfamilieklub.dk/tilmelding-af-frivillig/

Hele Danmarks Familieklub er et fantastisk projekt, hvor 7-9 børnefamilier mødes hver anden uge til leg, fællesspisning og hyggeligt samvær. Hele Danmarks familieklub er et tilbud rettet mod alle slags familier, både enlige forældre, sammenbragte familier, unge familier, tilflyttere osv. Formålet er at styrke fællesskabet, for ingen skal stå alene, for sammen er vi stærkere.

I familieklubben er der plads og ikke mindst brug for reservebedster, legetanter, fjolleonkler – forskellige afskygninger af fantastiske frivillige, der vil hjælpe til med at stå for aktiviteter og lege for børn og forældre, samt hjælpe med madlavning sammen med familierne og skabe nogle hyggelige rammer, hvor man trygt kan knytte bånd og venskaber. Det er helt gratis at deltage i familieklubben. Ønsker du også mere kvalitetstid sammen med din familie, samt at komme tættere på de andre børnefamilier, så er Hele Danmarks Familieklub måske noget for dig.

HTLF står som medarrangør