Print Friendly, PDF & Email

pia2Om en drøm der blev levet,
og om et tiår i reservatet.

 

Åbent hus/have fredag d. 4 august - 14 - 18.

Egentlig drømte jeg om det i mange år. Det med, at bosætte mig på landet. Det her stykke land - særligt.

Man kan drømme om så meget i livet, og jeg tror, at ting sker, når tiden er. Sådan oplever jeg det oftest.

Muligheden for at flytte herud kom i sensommeren 2002. Jeg kendte til egnen,  dels søgte vi altid skovene og strandene omkring Wedellsborg - Hovedet rundt med noget varmt i termokanden på vinterdage - dels kom jeg på Wedellsborg som frisør.

Jeg var frivillig som sminkør til dilettant og formand i musikskolens støtteforening i mange år og dermed til mange koncerter i egnens kirker og forsamlingshuse. At flytte hertil var på mange måder som at flytte hjem.

Efter familieråd med mine dengang næsten voksne døtre stod det klart, at pigerne var helt med på ideen om at rykke til "reservatet". Så vi flyttede ind i "Lerhuset" i Eskør, hvor vi boede i halvandet år.

Overjæger Knarreborgs bolig, skytte Hansens hus, Villa Ville Kulla, Bomhuset - kært barn har mange navne, og vi flyttede ind i 2003.

I fem år pendlede jeg mellem Ejby, hvor salonen lå dengang, og Wedellsborg.

Stedet her gjorde noget godt for mig, og som tiden gik, var min fornemmelse, at jeg tog fra det skønneste sted hver morgen og på job - til et sted, som for mig, havde haft sin gode tid. Faktisk blev jeg lidt trist af det og besluttede, at sådan skal man sørme ikke have det.

Handling! 

- Beslutningen om at flytte salonen herud blev taget med bævende hjerte, for selvom mine kunder altid er kommet mange steder fra,  var jeg i tvivl. For hvem i alverden ville køre helt herud i reservatet for at få ordnet hår, og kunne jeg overhovedet leve af det!?

 Ja, det kunne jeg. Salonen har nu eksisteret her i 10 år! - Til trods for, at jeg inden flytningen opererede med en plan B der hed, at hvis det ikke var rentabelt, så måtte jeg ud og skure trapper. 

Mine kunder kommer fra hele kommunen, Assens, Fredericia, Odense og sågar København. Det er som om, vi bliver i familie med tiden, og jeg oplever, at de som kommer langvejs fra tit kombinerer og tager på tur rundt i vores skønne natur - jeg deler gerne af de gode steder herude.

 
Pia1
 

Kurser og inspiration, finder jeg rundt i landet. Det er altid fornøjeligt, at "stå på tæer" blandt kollegaer og at blive fagligt bekræftet. Men der er altid måben, når jeg fortæller hvor langt ude på landet, min salon ligger. Det lader sig da ikke gøre, hører jeg ofte og ser forvirringen i deres blikke. 

Men det lader sig gøre. Mange nyder, at tiden og rummet suverænt er deres, mens de er her; Her er stressfri zone. Jeg har stort set altid min dag besat og heldigvis slet slet ikke tid, til at skure trapper!

Jeg begynder næsten hver morgen min dag på stranden. Der får jeg mangt en genvordighed på rette plads, og jeg får planlagt min dag.
Horisonten og naturen gør godt, og jeg fyldes tit af en taknemlighed over det gode liv her. Det er vigtigt for mig, at få sagt;

Nu er tiden til at fejre 10 års  jubilæum for salonen -  det er i den grad også en hyldest til en særlig egn og til alle jer, som kommer her og holder det hele i gang!

Jeg kunne jo ikke alene.

Velkommen til!  

 

Del

Nyheder Borgerforeningen

Nyheder HTUG