Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Slider

 

Nedenstående er de indkomne forslag til navnet for vores nye Centrum i Husby-Tanderup (Forsamlingshus + hal).
Er der et navn, du synes er perfekt, kan du sende en mail under punktet "konkurrence", så ser vi på, hvad vej "bogstaverne vender".

ACTIO Kulturhuset
Aktivet
Alle Halle
Bevægehuset
Borger Puls
Byhuset
Centrum
Diamanten
Favnen
Fløjen
Folkehallen
Folkehuset
Fælleshal
Fælleshuset
Fællesskabet
Giveren
Haløen
Hemera Hallen (gudinde for dagen)
Himmelhallen
HT-aktivitetshus
HT-Hallen
HT-huset
H-Tuggen
Husby Hallen
Hyg-Ind
Ja Hallen
Knasten
Knoppen
KREA-huset
Krystallen
Kæmpen
Lokallen
Midtpunktet
Puls
Rum
Samklangen
Samling
Samlingen
Samlingshuset
Skallen
Vingen
Vores Hal
Vores hus
Vores Puls

Gymnastiksæson i HTUG 2017-2018 med oversigtsskema for neden.

Så er HTUG klar med et program til en ny sæson med mange timers god gymnastik, motion og fællesskab i gymnastiksalen i Tanderup på Tanderupvej 51, 5591 Gelsted.

Hvis du har lyst til at være aktiv og samtidig lære andre børn, unge eller voksne at kende, så kom og vær med – her er plads til alle.

Sæsonen starter i uge 39, og du møder bare op på holdet og tilmelder dig ved lederen. De 2 første gange er uforpligtende, hvis du fortsætter herefter betragtes det som bindende tilmelding.

Der er ingen gymnastik i børnenes skoleferier (uge 42, juleferien og uge 7).

For de hold der ønsker at deltage, afrunder vi vinterens udfoldelser med en opvisning i Ejby Hallen den 18. marts 2017.

Kontingent: Se under de enkelte hold.

Ved deltagelse på flere hold, betales der halv pris for de billigste hold.

Bubbibjørnene. Tirsdag kl. 16.45-17.45. Start uge 39. Pris 350,-

Er dit barn mellem 3 og 6 år så har vi gymnastik holdet for ham/hende.

Hver uge vil vi besætte gymnastik salen i Tanderup til det formål at lege.

Vi vil prøve samtlige af alle redskaber, udfordre motorikken til musik og redskaber. Lege, lave sang lege og skabe nye venskaber gennem nogle sjove timer.

Anne-Mette Holst tlf. 28 15 80 72, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forældre/barn (1-3 år). Mandag kl. 16.30-17.15. Pris 350,-

Leg og bevægelse for de mindste.

Nathasja Groth 28 26 99 28

Nikita Simonsen

Leg, spring og rytme (0.-2.klasse). Torsdag kl. 16.45 – 17.45. Start uge 39. Pris 350,-

Alle I friske drenge og piger, som synes det er sjovt at bruge kroppen i leg, og som også gerne vil udfordres på gymnastiksalens redskaber - kom og vær med, når der skal trilles, rulles, gynges, springes og arbejdes med rytmen. I skal have ”hovedet nedad og benene opad!”. Kom og prøv, om I synes det er sjovt – og tag meget gerne nogle kammerater med!

Elisabeth Christiansen        Tlf. 24 44 68 78, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Caroline Hansen                 Tlf. 51 90 62 90, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                         

 

Quindeholdet. Tirsdag kl. 19.30-20.45. Start uge 39. Pris 400,-

Kom og få kroppen arbejdet godt igennem sammen med et hold glade Quinder. Vi arbejder med kondition, muskelstyrke, udstrækning og koordinering af bevægelser. Alt sammen til god musik og i en god og afslappende atmosfære. Holdet viser dets koreografier til den sæsonafsluttende opvisning i Ejbyhallen, men du vil selvfølgelig være særdeles velkommen, selvom du ikke ønsker at deltage i opvisningen.

Lone Dyring tlf. 27 83 85 14, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

The Ladies. Torsdag kl.18.00-19.00. Start uge 39. Pris 400,-  

Er du klar til en ny vintersæson i gymnsatiksalen?

Vi skal bruge hele kroppen til god musik. Pulsen skal op, og der skal sved på panden. Musklerne skal styrkes og strækkes og hjernen skal udfordres med små rytmiske sammensætninger – uden at det betyder opvisning.

-Og vi går helst ikke hjem uden at have grinet lidt sammen.

Jeg glæder mig til at se jer

Hanna, tlf. 40781757, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det Grå Guld. Onsdag kl. 14.30-15.30 første gang d. 27 sept. Pris 400,-

Da Elsebeth jo er gået på pension, er det mig der skal have holdet til vinter.

Jeg vil bestræbe mig på at lave noget gammeldags gymnastik, hvor vi bliver rørt og får lidt sved på panden, vi skal ned og ligge på gulvet og sidde på stole ind imellem. Kort sagt vi skal røres og forhåbentlig også have det sjovt.

Holdet starter kl. 14.30, så der er tid til en tår kaffe bagefter. Jeg tager med første gang, så vil der blive lavet en turnusplan.  HUSK, at tage en kop med.

Det grå guld er i mine øjne både damer og herrer.

Håber vi ses!

Inger Jørgenen tlf. 29 71 10 34, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Supermændene. Torsdag kl. 19.00 – 20.00. Start uge 39. Pris 400,-

På herreholdet vil der blive opvarmning efterfulgt af grundlæggende gymnastik, hvor man får hele kroppen arbejdet igennem. Timen afsluttes med udstrækning.

Der er et godt socialt sammenhold og vi kan sagtens være flere.

Michael Tayler Tlf. 64 49 19 62

CrossTraining. Mandag kl. 19.45-20.45 . Start uge 39. Pris 400,-

CrossTraining er en intens træningsform med fokus på styrke-, puls og konditionstræning. Gennem en varieret sammensætning af øvelser udfordres hele kroppen funktionelt og effektivt.

Ved at træne mave, baller, ben, ryg og arme med forskellige redskaber og metoder, sikres der et alsidigt og sjovt forløb hele vejen igennem. Hvis du også kunne tænke dig at få mere power, udholdenhed og overskud, så mød bare op til træningen om mandagen i Tanderup gymnastiksal klokken 19.45 . Det eneste, det kræver, er et par indendørs sko, en flaske med vand og viljen til at gøre noget godt for dig selv.

Yderlige oplysninger hos

Sønke Christiansen tlf. 26 27 57 93,  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bertil Johansen tlf. 27 83 85 16, bertil.wedellsborgvej76.dk

skema2017 2018

 fortraening final

 

I anledning af midsommer bringer vi her Mads Syndergaards midsommertale, som han holdt på Sdr. Åby Strand. GÅ TIL TALEN.