dilettantgruppen2

Vi er tilbage..

Husby-Tanderup dilettantholdet er tilbage i deres faste øve spot – Husby Forsamlingshus. Og selvom der er sket mange forandringer i og omkring forsamlingshuset, så er det lige så fantastisk at være tilbage som altid.

Billede af: Peter Qvist.

Det er specielt fantastisk at være tilbage fordi vi i år har været isoleret grundet Covid-19 og så er vi blevet et større hold med nogle kendte ansigter. Cecilie Helth og Henrik Koefoed er tilbage på scenen. Kim Hansen tager en pause fra musikken, men han kan alligevel ikke holde sig væk fra rampelysets skær. Christian Stovgaard bytter sin gæsterolle ud med en af hovedrollerne i årets stykke.

I år skal vi spille ”Den Grønne Elevator” hvor vi møder Blanche og Billy som begge er i ægteskaber hvor de ikke kan stå op imod deres ægtefæller. Blanche er gift med Jack som tit går i ”logen”. Men denne loge er ikke hvad Blanche troede det var og takket vær Billy finder hun ud af det. Billy er gift med Laura som giftede sig med ham efter hendes første forlovelse røg i vasken. Billy er en venlig, forsigtig og respektfuld mand som aldrig taler tilbage til sin kone. Men da Phillip dukker op efter Laura, ændrer dette sig.

Med Britt Jespersen Bjørnekær og Christian Stovgaard Jensen i hovedrollerne som Blanche og Billy er i sikker på at få et grin og en fantastisk aften i selskab med lokalområdets favorit dilettanthold. Vi går i hvert fald altid fra øveaftenerne med et smil på læberne og halvvåde øjne fra alle de grin vi har ydet i løbet af aftenen.

Og forestillingen i 2021 bliver noget anderledes end de forekommende år. Vi spiller nemlig kun 2 gange da 3. dagens forestilling de sidste par år, har desværre været med en masse tomme siddepladser. Vi har også lavet lidt om i konceptet så maden kommer først og så kommer forestillingen bagefter. Vi glæder os meget til at prøve dette nye koncept og vi håber på at se så mange af jer som overhovedet muligt.

Holdet består i år af:

Britt Jespersen Bjørnekær som Blanche
Christian Stovgaard Jensen som Billy
Henriette Andersen som Laura
René Skou som Jack
Henrik Balle Koefoed som Phillip
Pernille Jespersen Bjørnekær som Tessie
Cecilie Katharina Korsgaard Helth som Flyttemand Stop
Kim Hansen som Flyttemand Spring

Og selvfølgelig skal vi ikke glemme Kirsten Olsen som vores fantastiske instruktør, Marjan Smits som vores livredder a.k.a. sufflør og Ole Vagn Larsen som i år står for vores kulisser.

Hvis i vil følge med i vores øvning ”behind the scenes”, hvor du kan se billeder og sjove klip så kan du følge vores Facebook side som hedder ”Husby-Tanderup Dilettanterne”.