Af Katrine Møllegård Kolind
Ved den tidligere formand afholdte vi vores årlige dilettant i februar 2017 – Vi havde igen Kjeld Juul ved roret for 18. gang – han har sagt han sagt at han tager næste år med så han runder de 20 år. – Vi havde lidt publikums fald i år – så vi er allerede i dialog med Kjeld om lidt nye tiltag i 2019.
D. 26. februar havde vi fastelavnsfest hvilket var en rigtig stor succes med over 83 deltagere – en rigtig hyggelig familie dag – som vi ligeledes har afholdt igen i år – dog med knap så mange deltagere… 50 stk.

Marts 2017 havde vi formandsskifte i HTB, hvor jeg overtog formandsposten efter Ole - ligeledes skulle vi have 2 nye medlemmer i bestyrelsen – det blev Camilla og AC – samt Jacob Minendal som suppleant.

Så med den ny bestyrelse startede vi den 23. April – med Alberte Winding koncert i samarbejde med de 4 kirker – En koncert der blev afholdt i Husby forsamlingshus – en dejlig koncert, med alle Albertes bedste sange – her havde vi også opbakning med gæster ude fra, det var ikke kun de trofaste lokale der støttede. Det var og er rigtig dejligt og vigtigt at vi også få opbakning udefra - når vi nu prøver at tage de lidt større sats af arrangementer.

D. 22. Maj – var vi samlet ved Mindestenen i Emtekær- For at mindes dem der var med til at befri Danmark fra de mørke kræfter – i 2017 var det 73 år siden at Lancaster blev ramt og styrtede ned på Nakke Skovgårds mark.
D. 23 august var der Top møde i ejbyhallen – Ejby lokal udvalg havde indkaldt kommunens øvrige lokaludvalg samt 2 byrådskandidater – Overskriften var ”lyt til stemmerne på landet” her fik vi 5 min til at komme med vores bud på hvordan lokalsamfundet overlever.
D. 2. september afholdte vi vores Sensommer fest i samarbejde med HTUG - med lidt hygge om eftermiddagen og med gode historier af Flemming Carlsen. Fest om aftenen med Helstegt Pattegris og Annis tilbehør – Igen mange deltagere til trods for det ikke var som det PLEJEDE AT VÆRE….
D. 1. november havde vi Besøg af borgmesteren – vi fik vist vores gymnastik sal frem i Tanderup og afsluttede her i forsamlingshuset hvor HTUG præsenterede forslag til det nye hal byggeri – jeg fik kort vendt vores busrute problematik til Gelsted Skole samt vores drøm om cykelstier til Ejby og Gelsted
D. 2. dec. Havde vi Julekrea i forsamlingshuset for små og store, det var en rigtig hyggelig dag – og en lille succes med ønsket om flere krea dage for både børn og voksen – så den vender sikkert tilbage til efteråret.

År 2017’s sidste arrangement var d. 3. dec. Her havde vi vores Juletræsfest som også er blevet en god og hyggelig tradition – og hvor vi igen havde besøg af julemanden.

Udover de planlagte arrangementer i bestyrelsen – har vi også andre ildsjæle som byder ind…
Her er der Sangaftnerne – De kører sådan set deres eget løb med Andreas, Anni og Lilian i spidsen – Her er opbakningen stadig stor blandt de lokale støtter – Go’ mad og sang er ikke at kimse af…. – her laves der også flot overskud – hvor pengene kan gå til nye tiltag – Tusind tak for jeres store indsats.
Bankoklubben der også er en gruppe der ledes af frivillige ildsjæle (Lilian & Mogens/ Helle & Ole / Marjan & Arne / Hanne & Steffen & Vagn Åge. – I 2017 blev der afholdt 2 banko aftner med spisningen her kunne der også samles fuldt hus.

2018 er i fuld gang
Og vi har allerede godt med arrangementer på programmet
- I samarbejde med de 4 kirker har vi Koncert med Nordstemt d. 18. marts i Husby Kirke
- Gin aften her i forsamlingshuset d. 13 april
- Jubilæums sommerfest i samarbejde med HTUG den 1+2 Juni.
Så sæt kryds og husk nu at booke billetter.

Karoline Galsgaard og Caroline Dietz har valgt at udtræde af bestyrelsen – Tusind tak for jeres kæmpe indsats – vi kommer til at savne jer begge..

Nye ansigter i bestyrelsen
Monica Kristensen – Sdr. Aaby
Lars Henrik Knudsen – Brænde Mølle

TAK
Så har jeg altså en masse Takker jeg også lige skal have delt ud.
Jeg vil som ny formand gerne sige tak for jeres støtte og opbakning – det er jeg rigtig glad for, og det betyder meget når man stadig føler sig ny på posten. – Jeg har heldigvis fået mere ros end ris indtil videre. Tak til alle de medlemmer der strømmer ind i HTB det er så dejligt i vil være med. TAK.
Og så endnu en Takker – til Elisabeth HTUG og Caroline HTLF for et godt samarbejde – i to gør om nogen et kæmpe stykke arbejde for vores lokalområde. Da jeg sad og skulle skrive lidt ned så kom jeg faktisk til at tænke lidt på Olsen Banden – Elisabeth som altid har en masse ideer og planer (måske ikke altid timet og tilrettelagt) / Caroline – Du kan altid lige fikse det, det er aldrig noget problem (som på kuglelejer) – og så mig til sidst som den lidt nervøs – ( går det nu…. Går det nu….) Men en ting kan vi love jer - Det bliver skide godt !!
Og så har der et par gange været photoshoppet lidt med nogle billeder i Hovsa vedr. halprojektet – hvor mit hoved lige er blevet klippet ind sammen med Elisabeth og Caroline – Det er snyd og bedrag - det kan jeg slet slet ikke tage æren for … det er Elisabeth og Caroline der knokler for den sag og så er de i øvrigt også eneste to jeg kender der har 30 timer i døgnet.