Husby-Tanderup Ungdoms- og Gymnastikforening er en klassisk dansk idrætsforening under Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) og vores mange gymnastik- og idrætstilbud drives af de mange frivillige.

coronaraad

Vi glæder os til at se rigtig mange børn, unge og voksne på vores hold. Vi er kommet på plads med redskaber og rutiner i hallen efter den første sæson og er godt igang med 2. sæson i vores nye hal.

Kom og prøv alle de hold, du har lyst til og find det/de hold, der passer dig bedst. De to første gange er prøvegange, herefter betales kontingent. Overvejer du at starte et hold, så tøv ikke med at kontakte os i gymnastikudvalget.
Der er venteliste på Yogaholdet, så kender du en, der kan undervise i yoga, vil vi rigtig gerne starte et hold mere.

Kontingent:

Bubbibjørnene 3-9 år, 450 kr
Styrketræning for unge 14-25 år, 450 kr
Træning for mænd 550 kr
Supermændene 550 kr
Rytmisk gymnastik 550 kr
The Ladies 550 kr
CrossTraining 550 kr. pr. halvår, ved samlet betaling for sommer- og vintersæson 1000 kr.
Idræt om dagen for seniorer 500 kr pr. halvår
Yoga-holdet 600 kr pr. halvår
Kontingent betales til reg.nr. 0756 kontonr. 323 170 8080 eller til Mobile Pay 30341619.
Rabat på 100 kr ved tilmelding til to hold

Hilsen HTUG’s bestyrelse og gymnastikudvalget

Er du til sved på panden samt et godt fællesskab så er CrossTraining lige noget for dig! Vi skal træne styrke, puls og kondition samtidig med, at vi har det sjovt. Du finder dit eget niveau i øvelserne så tøv ikke med at møde op og se, om det er noget for dig.

Det eneste, det kræver, er et par indendørs sko og en flaske med vand!
Vil du gerne være med til udendørstræning nu, så send en sms til Caroline. Pris 25 kr. pr. gang.

Mads Syndergaard og Caroline Hansen Tlf. 51 90 62 90, cdh@syndergaard.dk

Start tirsdag d. 13. september kl. 9.30-11.30
Idræt om dagen er et tilbud i HTUG for seniorer (+ 60), hvor der er fokus bevægelse, spil og socialt samvær.
Alle kan være med uanset alder og skavanker, man vælger blot de aktiviteter der passer til ens fysiske kunnen.
Vi afpasser også opvarmningen til den enkelt og dennes fysiske kunnen.

Vi starter med fælles opvarmnings gymnastik i ca. 3 kvarter, efterfølgende vælger man den aktivitet, man har lyst til, vi slutter af med kaffe og en sang. Mulige aktiviteter kan være badminton, bordtennis, indendørs petanque, motionscykel, Ringo eller hvad I kunne tænke jer. DGI kan hjælpe os i gang med nye aktiviteter.

Idræt om dagen startede sidste år, vi havde en hyggelig sæson hvor alle fik styrket deres krop og humør. Vi bruger den første gang til at tale om, hvad I kan tænke jer af aktiviteter og til at byde nye velkommen.
Mød op den 13. september tag din nabo med, kom fra nær og fjern, så starter vi i fællesskab 2. sæson idræt om dagen for alle seniorer. Har du gode ideer eller spørgsmål så kontakt:
Inger Jørgensen 29711034 eller Anne Marie Overgaard 2986 1544/6478 1544

Start tirsdag d. 27. september kl. 17.45 - 19.00 (sidste gang i uge 50)

Holdet er overtegnet - kontakt mig, hvis du vil på venteliste.

Yoga for begyndere med fokus på muskelstyrke, smidighed, kroppens linjer og balance. Timen består af forskellige stillinger, man holder i nogle sekunder/minutter og desuden dynamiske serier af stillinger efter hinanden. Undervejs tilstræbes ro, fokus og koncentration. Det er vigtigt, at vi undgår skader og ikke leger slangemennesker. Der kan være behov for forskellige rekvisitter i øvelserne, så stillingen bliver tilpas udfordrende. Vi slutter af med afspænding. Yogaen foregår med bare fødder, og derudover skal du bare sørge for at have tøj på, der kan give sig, samt et ekstra lag, så du kan holde varmen under afspændingen. Medbring gerne et varmt tæppe. Hvis du er meget hypermobil eller har udtalte ledsmerter, er det ikke sikkert, at yoga er den rigtige træningsform for dig.

Jeg er ikke uddannet yogalærer, men trækker på min viden som fysioterapeut samt egen erfaring med yoga i fritiden.
Agnete Haarder, tlf. 41345754, mail: aghaarder@gmail.com

Start tirsdag d. 27. september kl. 19.30-20.30
Dette er holdet hvor vi arbejder kroppen godt igennem med både kondition, muskelstyrke og koordinering af bevægelser til serier.
Holdet er for alle – også gerne mænd, der har lyst til rytmisk gymnastik - og såvel unge som ældre. Det eneste det kræver for at gå på holdet, er lysten til at bevæge sig til god musik.
Vi deltager i foreningens forårsopvisning i hallen, men du kan godt gå på holdet uden at deltage i opvisningen.
Du er velkommen til at komme de første 2 gange og prøve om det er noget for dig.
Lone Dyring tlf. 27 83 85 14, lone@wedellsborgvej76.dk

Er dit barn mellem 3 og 9 år  (børnehavebørn og indskolingsbørn), så har vi gymnastikholdet for ham/hende. Hver uge vil vi besætte den nye hal i Husby til det formål at lege. Vi deler hallen op til store og små, så vi udfordrer de store og stimulerer de mindste motorisk til videre udvikling. På den måde kan I sende hele børneflokken til gymnastik på én gang.

Børnene skal være omklædte, have deres vandflaske og eventuelle gymnstiksko i hånden. Hvis der skulle være nogle fremmelige børn under 3 år, så tag dem med og afprøv en time, så ser vi, om det er noget for jeres børn.

Hvis du vurderer, at du skal være tilstede under dit barns træning, skal du betragte dig selv som ’hjælpetræner’ og gå til hånde i forbindelse med træningen

Trænerteamet, som står klar til at tage imod børnene, består af Elisa Galsgaard, Heidi Rønnow, Emma Brodersen, Lars Glud og Anne-Mette Nygaard Jørgensen.

Start tirsdag den 27. september.

Anne-Mette tlf. 28 15 80 72, mette_h83@hotmail.com

Nu har du mulighed for at forbedre din fysik væsentligt uden løb og hop. Træningen består af middelhård cirkeltræning med styrkeøvelser med både individuelle og fælles øvelser, der passer til netop dit behov. Træningen er målrettet dig, der har oplevet problemer med især ryg og knæ, eller dig der bare gerne vil godt i gang igen med at forbedre din fysik.
Træningsintensiteten aftales i samarbejde med dig og med råd fra en fysioterapeut. På holdet er der en virkelig god stemning og en god aldersspredning. Der deltager fx mænd, der har fået nyt knæ, og mænd der bare vil opnå en bedre fysik. Citater fra sidste års evaluering: Det har været superhyggeligt og udfordrende. God stemning og behageligt og sjovt samvær.
Du tilmelder dig ved at møde op i hallen eller ved at kontakte Per Nordby pr. sms til tlf. 91 54 37 10 eller mail til pernordbyjensen@gmail.com
Bemærk at du er virkelig velkommen, vi starter den 28. september.

Så skal vi igang igen!

Ladies er holdet for kvinder i alle aldre, som kan lide at bevæge sig til god musik. Vi arbejder med smidighed, styrke, balance, puls og små enkle sammensætninger til musik for at udfordre "de små grå".
Vi bruger mange af de forskellige redskaber, vi har til rådighed, til at variere træningen. Og så skal vi hygge os sammen. Jeg glæder mig til at se jer.
Vi starter torsdag den 29. september

Hanna, tlf. 40 78 17 57, hannaemjo@gmail.com

På herreholdet vil der blive opvarmning efterfulgt af grundlæggende gymnastik, hvor man får hele kroppen arbejdet igennem. Timen afsluttes med udstrækning.
Der er et godt socialt sammenhold og vi kan sagtens være flere.
Vi starter torsdag den 29. september.

Michael Tayler Tlf. 64 49 19 62

Start torsdag d. 29. september kl. 20.00-21.00
Det vigtigste er, at have det sjovt! Derfor bruger vi kun de bedste og fedeste øvelser fra alverdens sportsgrene i vores træning. Variation, partner- og gruppeøvelser samt diverse lege og spil er også nogle af nøgleelementerne i træningen. Der vil derfor blive rig mulighed for at få det sjovt sammen med andre unge fra området samtidig med, at man kommer i bedre fysisk form. Det betyder ikke noget fra hvilket niveau du kommer, da programmerne er tilrettelagt på en måde, så alle kan være med og alle for noget ud af det. Her drejer det sig ikke om at være den stærkeste eller hurtigste, men om at være aktiv i din krop og dit lokalsamfund.

Hvis du er mellem 14 og 25, så lad vær’ med at sidde derhjemme og fise husleje af, men mød op i hallen torsdag i uge 39 kl. 20:00-21:00 med et par indendørs sko, en flaske vand og rigtig godt humør. For mere information kontakt: Sønke Christiansen, tlf. 26 27 57 93 og Elisabeth Christiansen, tlf. 24 44 68 78 - eller fang os med på messenger.

Velkommen til Vestfyns Karate Skole, der en del af HTUG.

Karate kommer fra den japanske ø Okinawa og betyder tom hånd. Vi træner stilarten Goju-Ryu , der betyder den hårde (go) og bløde (ju) skole (ryu). Det betyder egentlig blot, at der indgår såkaldt hårde teknikker, som er slag og spark og bløde teknikker som er låse, greb mm. Goju-Ryu er en af de oprindelige 3 karatestilarter.  De oprindelige karatestilarter var alene tænkt som selvforsvar, og det er først efter at karate blev udbredt til det japanske hovedland, at karate også blev udøvet, som en egentlig sport.

Karate kom til Okinawa fra Fuzhou i Kina. Konkret blev Goju-Ryu bragt til Okinawa af Kanryo Higaonna (1853-1915). Det blev dog Higaonna Kanryo’s elev Chojun Miyagi sensei (1888-1953), der grundlagde og navngav Goju-Ryu. Det skete i 1930.

Karatetræning består grundlæggende af tre elementer. Basistræning, hvor de forskellige teknikker trænes, kata, hvor serier af teknikker trænes med korrekt spænding i kroppen og med brug at de rigtige muskler mm. og kumite (kamp), hvor man kæmper mod en (eller flere) modstandere. Det giver sig selv, at børn ikke starter med kamp, men vi bevæger os hurtigt i den retning på karatefotoen meget kontrolleret måde. Der vil være halvårlige gradueringer, hvor børnene får mulighed for at vise, hvad de har lært. Det er ved gradueringerne, at der også er mulighed for at skifte bæltefarve.

Vestfyns Karate Skole vil være en del af IOGKF (International Okinawan Goju-Ruy Karate Do Federation). Denne organisation ledes af Morio Higaonna sensei. I Danmark ledes organisationen af Sensei Henrik Larsen. IOGKF er en af de største karateorganisationer i Danmark og afholder mesterskaber, undervisning og fællestræning i ind- og udland. Så der er rig mulighed for at konkurrere og møde andre (børn) med samme interesse.

Karate er således en enestående mulighed for at få rørt hele kroppen, udvikle sig fysisk og mentalt og lære selvforsvar i trygge rammer. Karate henvender sig til alle – alder er bestemt ingen hindring for at deltage.

Så er karatesæsonen i gang igen og vi optager nye medlemmer både børn og voksne. Vi ser helst at nye børn er 7-8 år.

Hvis du tror karatetræning kunne være noget for dig så kig forbi til et par prøvetimer. Du skal blot have t-shirt og shorts/træningsbukser på. Har du spørgsmål så ring til undertegnede på 51387899. På træningsoversigten nedenfor kan du se, hvornår vi træner.
Træningen foregår i hallen Skræppedalsvej 6, 5592 Ejby.

Vores træningstider er som følger:

Mandag 16.30 – 17.30 børn (nye og øvede). Instruktører: Lars og Asbjørn
Mandag 17.30 – 18.30 3. kyu (lilla bælte) og højere. Instruktør: Lars

Morten tlf. 51 38 78 99, morten.poulsen@sas.com

Onsdag 16.30 til 17.30 børn (nye og øvede). Instruktører: Morten og Thobias
Onsdag 17.30 til 19.30 3. kyu (lilla bælte) og højere. Instruktør: Morten

Morten tlf. 51 38 78 99, morten.poulsen@sas.com

Vores halvårlige kontingentsatser er som følger: Børn: 400 kr.   Voksne:700 kr.
Hvis du har spørgsmål til karate, kan du kontakte chefinstruktør Morten Poulsen på mobil 5138 7899 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Bliv træner/hjælpetræner i HTUG fordi:

- det er sjovt
- du holder dig selv aktiv
- kommer i kontakt med andre
- du får ledelseserfaring
- du så selv kan bestemme, hvilke idrætstilbud vi har i lokalområdet
- du gør livet en lille smule bedre for andre


 Ture og friluftsliv 

Har du en god ide til en friluftsaktivitet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Beskriv kort din ide og hvordan du evt. selv kan hjælpe med at gennemføre ideen.

Tidligere arrangementer har bl.a. været:

  • Vandretur til Æbelø
  • GPS-vandring med poster og opgaver i Håre bakker
  • Klatring i Odense klatrehal
  • Atletikdag i Flensborg
  • Familierundbold på Husby Stadion
  • Sommerfodbold for sjov og alle på Husby Stadion
  • Voleyball på Sdr. Aaby Strand 
  • Bordtennisturneringer på Tanderup Skole.

Badminton 

Booking af en bane til badminton hele sæsonen: 2000,-  kr.
Hvis du bare engang imellem vil booke en bane koster det fortsat 100,- kr. pr time.
Vil du vide mere om badminton/træning/baner kontakt Søren Windfeld på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.