Husby-Tanderup Ungdoms- og Gymnastikforening er en klassisk dansk idrætsforening under Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) og vores mange gymnastik- og idrætstilbud drives af de mange frivillige.

coronaraad

Gymnastik - og aktivitetssæsonen for HTUG starter snart!

Kom og prøv alle de hold, du har lyst til og find det/de hold, der passer dig bedst.
De to første gange er prøvegange, herefter betales kontingent.

I denne sæson har vi et helt nyt og spændende hold på programmet, Jumping Fitness. Alle fra +15 år kan være med. Der er dog kun 10 pladser på holdet, så tilmelding bliver efter først til mølle princippet. Vi siger tak for den supergode ide til instruktør Pia Strøjer, der er instruktør på holdet.

Vi leder efter en træner til Supermænd, herreholdet i denne sæson. Vil du hjælpe med træningen på dette traditionsrige hold, så kontakt os endelig i gymnastikudvalget:

Marianne: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 3027 3068 (formand)
Dorthe: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 6179 6478
Emma: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 2334 3062
Sønke: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  tlf. 2627 5793
Louise Nissen Kronborg: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 2290 3099

 

 

Kontingent for sæson 2023 - 2024:
 • Børn og unge op til 25 år 450 kr. for hele sæsonen.
 • Voksne 550 kr. for hele sæsonen, dog med undtagelse af:
 • CrossTraining: 550 kr. pr. halvår, samlet betaling for hele året 1000 kr.
 • Idræt om dagen for seniorer: 400 kr. efterår og 300 kr. forår.
 • Jumping Fitness: 600 kr. pr. halvår.
 • Yoga: 600 kr. pr. halvår.
 • Rabat på 100 kr. ved tilmelding til 2 hold.


Kontingent betales til reg.nr. 0756 kontonr. 323 170 8080 eller til Mobile Pay 30341619.

Hilsen HTUG’s bestyrelse og gymnastikudvalget

Start mandag den 4.9. Er du til sved på panden samt et godt fællesskab så er CrossTraining lige noget for dig! Vi skal træne styrke, puls og kondition samtidig med, at vi har det sjovt. Du finder dit eget niveau i øvelserne så tøv ikke med at møde op og se, om det er noget for dig.

Det eneste, det kræver, er et par indendørs sko og en flaske med vand!
Vil du gerne være med til udendørstræning nu, så send en sms til Caroline. Pris 25 kr. pr. gang.

Elisabeth Christiansen, Mads Syndergaard og Caroline Hansen Tlf. 51 90 62 90, cdh@syndergaard.dk

Start tirsdag d. 12. september kl. 9.30-11.30
Idræt om dagen er et tilbud i HTUG for seniorer (+ 60), hvor der er fokus bevægelse, spil og socialt samvær.
Alle kan være med uanset alder og skavanker, man vælger blot de aktiviteter der passer til ens fysiske kunnen.
Vi afpasser også opvarmningen til den enkelt og dennes fysiske kunnen.

Vi starter med fælles opvarmnings gymnastik i ca. 3 kvarter, efterfølgende vælger man den aktivitet, man har lyst til, vi slutter af med kaffe og en sang. Mulige aktiviteter kan være badminton, bordtennis, indendørs petanque, motionscykel, Ringo eller hvad I kunne tænke jer. DGI kan hjælpe os i gang med nye aktiviteter.

Idræt om dagen startede sidste år, vi havde en hyggelig sæson hvor alle fik styrket deres krop og humør. Vi bruger den første gang til at tale om, hvad I kan tænke jer af aktiviteter og til at byde nye velkommen.
Mød op den 12. september tag din nabo med, kom fra nær og fjern, så starter vi i fællesskab 3. sæson idræt om dagen for alle seniorer. Har du gode ideer eller spørgsmål så kontakt:
Inger Jørgensen 29711034 eller Anne Marie Overgaard 2986 1544/6478 1544

Start tirsdag d. 26. september kl. 17.45 - 19.00

Holdet er overtegnet - kontakt mig, hvis du vil på venteliste.

Yoga for begyndere med fokus på muskelstyrke, smidighed, kroppens linjer og balance. Timen består af forskellige stillinger, man holder i nogle sekunder/minutter og desuden dynamiske serier af stillinger efter hinanden. Undervejs tilstræbes ro, fokus og koncentration. Det er vigtigt, at vi undgår skader og ikke leger slangemennesker. Der kan være behov for forskellige rekvisitter i øvelserne, så stillingen bliver tilpas udfordrende. Vi slutter af med afspænding. Yogaen foregår med bare fødder, og derudover skal du bare sørge for at have tøj på, der kan give sig, samt et ekstra lag, så du kan holde varmen under afspændingen. Medbring gerne et varmt tæppe. Hvis du er meget hypermobil eller har udtalte ledsmerter, er det ikke sikkert, at yoga er den rigtige træningsform for dig. Der er yogamåtter og øvrigt udstyr i hallen. Vi ses.

Agnete Haarder, tlf. 41345754, mail: aghaarder@gmail.com

Start onsdag d. 20. september.

Dette er holdet for dig som gerne vil have kroppen arbejdet godt igennem en gang om ugen sammen med andre glade kvinder i alle aldre.

Du skal kunne lide at hoppe, løbe, svinge, strække, vride, puste og lave småserier, med og uden redskaber, til god musik.

Holdet er for alle – unge som ældre. Det eneste der kræves, er lysten til at bevæge sig!

Vi deltager altid i foreningens forårsopvisning i hallen, men man kan sagtens være med på holdet, selvom man ikke ønsker at deltage i forårsopvisningen.

Du er meget velkommen til at komme og prøve om det er noget for dig.

Lone Dyring, tlf. 27 83 85 14, lone@wedellsborgvej76.dk

Start tirsdag den 19. september.

Er dit barn mellem 3 og 9 år (børnehavebarn og indskollingsbørn), så har vi gymnastikholdet for ham/hende. 

Hver uge vil vi besætte hallen i Husby til det formål at lege. 

Vi deler hallen op til store og små, så vi udfordrer de store, med spring og andet traditionel gymnastik, og stimulerer de mindste motorisk til den videre udvikling. På den måde kan I sende hele børneflokken til gymnastik på én gang. 

Børnene skal være omklædte, have deres vandflaske med og evt. gymnastiksko i hånden.

Hvis der skulle være nogle fremmelige børn under 3 år, så tag dem med og afprøv en time, så ser vi, om det er noget for jeres børn. 

I som forældre er velkommen til at benytte jer af fællesområdet i indgangen, mens jeres børn er til gymnastik. Trænerteamet står klar til at tage imod børnene. 

Trænere: Emma Brodersen, tlf. 23343062, mail: emma.jefsen.brodersen@gmail.com og Caroline tlf. 29711514.

Hjælpetrænere: Louise, Heidi, Kenn og Agnethe.

 

Start tirsdag den 26. september.
Vil du forbedre din fysiske form? Måske har du døjet med skader eller du vil bare gerne opnå en bedre fysik og velvære. Nu har du mulighed for at træne intensivt, men uden løb og hop. Træningen består af middelhård cirkeltræning med styrkeøvelser med både individuelle og fælles øvelser, der passer til dit behov. Træningen er målrettet dig, der gerne vil godt i gang igen med at forbedre din fysik. Træningsintensiteten aftales i samarbejde med dig og med råd fra en fysioterapeut. På holdet er der en virkelig god stemning og en god aldersspredning.

Citater fra sidste års evaluering: ”Der tages fint hensyn til de meget forskellige niveauer vi har, - og der er altid plads til en frisk bemærkning” og ”Træningen gør en positiv forskel for mig”

Du tilmelder dig ved at møde op i hallen eller ved at kontakte Per Nordby pr. sms til tlf. 9154 3710 eller mail til pernordbyjensen@gmail.com  Bemærk at du er virkelig velkommen.

Træning hver tirsdag fra. kl. 19.15 til kl. 20.30. (Start tirsdag den 26. september)

Start torsdag d. 28. september

Ladies er holdet for kvinder i alle aldre, som kan lide at bevæge sig til god musik. Vi arbejder med smidighed, styrke, balance, puls og små enkle sammensætninger til musik for at udfordre "de små grå".
Vi bruger mange af de forskellige redskaber, vi har til rådighed, til at variere træningen. Og så skal vi hygge os sammen. Jeg glæder mig til at se jer.
Hanna Joensen, tlf. 40 78 17 57, hannaemjo@gmail.com

Start torsdag den 28. september.
På herreholdet vil der blive opvarmning efterfulgt af grundlæggende gymnastik, hvor man får hele kroppen arbejdet igennem. Timen afsluttes med udstrækning.
Der er et godt socialt sammenhold og vi kan sagtens være flere.
Med venlig hilsen Niels Overgaard. Tlf. 3027 3068.

Starter torsdag d. 28. september kl. 20-21.15
Kom og prøv en anderledes, sjov og super effektiv form for træning. Jumping® Fitness er en træningsform, som udøves på små trampoliner. Der trænes koordination og kredsløb og alle kroppens muskler kommer på arbejde. Særligt mave, ryg, balder og ben bliver trænet godt igennem. Koreografierne vil variere i sværhedsgrad, puls og tempo, hvilket giver mulighed for at få forbrændt en masse kalorier.

Du kan se frem til en times træning med høj intensitet, hvor der er stort fokus på balance, styrke og teknik. Glæd dig til en fed måde at træne på, hvor du træner ud fra det niveau, du er på og hvor der er plads til et godt grin som bonus. 

*BEMÆRK: Vi har kun et begrænset antal (10 stk) Jumping® Fitness trampoliner, og det er først til mølle princip v. tilmelding.
Pia tilbyder også "Drop In", når der er ledige pladser. Det koster 30 kr. pr gang - kontakt Pia.

OBS! Vigtig information – inden du tilmelder dig: Det frarådes at du deltager, hvis du er gravid eller lige har født ved kejsersnit. Hvis du har hjerteproblemer eller en diabetes, som ikke er under kontrol, frarådes det også.

Trampolinerne kan tåle en max belastning på 120 kg. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mød op med godt humør, et håndklæde, vand og et par indendørssko. Kom gerne 5 min før og hjælp med at sætte trampoliner frem. Pia Strøjer, tlf. 29273803, piachristiansen1978@hotmail.com

Velkommen til Vestfyns Karate Skole, der en del af HTUG.

Karate kommer fra den japanske ø Okinawa og betyder tom hånd. Vi træner stilarten Goju-Ryu , der betyder den hårde (go) og bløde (ju) skole (ryu). Det betyder egentlig blot, at der indgår såkaldt hårde teknikker, som er slag og spark og bløde teknikker som er låse, greb mm. Goju-Ryu er en af de oprindelige 3 karatestilarter.  De oprindelige karatestilarter var alene tænkt som selvforsvar, og det er først efter at karate blev udbredt til det japanske hovedland, at karate også blev udøvet, som en egentlig sport.

Karate kom til Okinawa fra Fuzhou i Kina. Konkret blev Goju-Ryu bragt til Okinawa af Kanryo Higaonna (1853-1915). Det blev dog Higaonna Kanryo’s elev Chojun Miyagi sensei (1888-1953), der grundlagde og navngav Goju-Ryu. Det skete i 1930.

Karatetræning består grundlæggende af tre elementer. Basistræning, hvor de forskellige teknikker trænes, kata, hvor serier af teknikker trænes med korrekt spænding i kroppen og med brug at de rigtige muskler mm. og kumite (kamp), hvor man kæmper mod en (eller flere) modstandere. Det giver sig selv, at børn ikke starter med kamp, men vi bevæger os hurtigt i den retning på karatefotoen meget kontrolleret måde. Der vil være halvårlige gradueringer, hvor børnene får mulighed for at vise, hvad de har lært. Det er ved gradueringerne, at der også er mulighed for at skifte bæltefarve.

Vestfyns Karate Skole vil være en del af IOGKF (International Okinawan Goju-Ruy Karate Do Federation). Denne organisation ledes af Morio Higaonna sensei. I Danmark ledes organisationen af Sensei Henrik Larsen. IOGKF er en af de største karateorganisationer i Danmark og afholder mesterskaber, undervisning og fællestræning i ind- og udland. Så der er rig mulighed for at konkurrere og møde andre (børn) med samme interesse.

Karate er således en enestående mulighed for at få rørt hele kroppen, udvikle sig fysisk og mentalt og lære selvforsvar i trygge rammer. Karate henvender sig til alle – alder er bestemt ingen hindring for at deltage.

Så er karatesæsonen i gang igen og vi optager nye medlemmer både børn og voksne. Vi ser helst at nye børn er 7-8 år.

Hvis du tror karatetræning kunne være noget for dig så kig forbi til et par prøvetimer. Du skal blot have t-shirt og shorts/træningsbukser på. Har du spørgsmål så ring til undertegnede på 51387899. På træningsoversigten nedenfor kan du se, hvornår vi træner.
Træningen foregår i hallen Skræppedalsvej 6, 5592 Ejby.

Vores træningstider er som følger:

Mandag 16.30 – 17.30 børn (nye og øvede). Instruktører: Lars og Asbjørn
Mandag 17.30 – 18.30 3. kyu (lilla bælte) og højere. Instruktør: Lars

Morten tlf. 51 38 78 99, morten.poulsen@sas.com

Onsdag 16.30 til 17.30 børn (nye og øvede). Instruktører: Morten og Thobias
Onsdag 17.30 til 19.30 3. kyu (lilla bælte) og højere. Instruktør: Morten

Morten tlf. 51 38 78 99, morten.poulsen@sas.com

Vores halvårlige kontingentsatser er som følger: Børn: 400 kr.   Voksne:700 kr.
Hvis du har spørgsmål til karate, kan du kontakte chefinstruktør Morten Poulsen på mobil 5138 7899 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Bliv træner/hjælpetræner i HTUG fordi:

- det er sjovt
- du holder dig selv aktiv
- kommer i kontakt med andre
- du får ledelseserfaring
- du så selv kan bestemme, hvilke idrætstilbud vi har i lokalområdet
- du gør livet en lille smule bedre for andre


 Ture og friluftsliv 

Har du en god ide til en friluftsaktivitet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Beskriv kort din ide og hvordan du evt. selv kan hjælpe med at gennemføre ideen.

Tidligere arrangementer har bl.a. været:

 • Vandretur til Æbelø
 • GPS-vandring med poster og opgaver i Håre bakker
 • Klatring i Odense klatrehal
 • Atletikdag i Flensborg
 • Familierundbold på Husby Stadion
 • Sommerfodbold for sjov og alle på Husby Stadion
 • Voleyball på Sdr. Aaby Strand 
 • Bordtennisturneringer på Tanderup Skole.

Badminton 

Booking af en bane til badminton hele sæsonen: 2000,-  kr.
Hvis du bare engang imellem vil booke en bane koster det fortsat 100,- kr. pr time.
Vil du vide mere om badminton/træning/baner kontakt Søren Windfeld på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.