Husby Tanderup Landsbykulturhus Forening

Skræppedalsvej 6, Husby
5592 Ejby

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om HTLF 

HTLF er en ejer- og driftsforening, med to medlemmer; De to moderforeninger HTB (Borgerforeningen) og HTUG (Idrætsforeningen).
Moderforeningerne udpeger hver 3, i alt 6 medlemmer til HTLFs bestyrelse, disse er efter generalforsamlingen 2017.:

  • Caroline Dietz Hansen, formand (HTB)
  • Arne Hansen, kasserer (HTB)
  • Morten Andersen (HTB)
  • Anders Johansen, sekretær (HTUG)
  • Vagn Aage Eeg Føns, medlem (HTUG)
  • Elisabeth Christiansen (HTUG)

HTLF driver og udvikler Husby Forsamlingshus efter moderforeningernes ønsker - at skabe et Landsbykulturhus, der er et naturligt samlingssted for lokalområdets beboere:

  • Kommerciel udlejning til private fester mv. er foreningens hovedindtægtskilde. Lejepriserne er faste fremgår af bestillingsformularen her på hjemmesiden.
  • Almennyttig udlejning med offentlig adgang til foredrag, teater, koncerter, fællesspisninger, stormøder, udstillinger og meget andet. Har du ønske om at lave et almennyttigt arrangement kan dette gøres til reduceret lejepris efter nærmere aftale med foreningens formand. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Værtinder

Til forsamlingshuset er knyttet to værtinder, der sikrer at huset er rengjort og klar til udlejning, samt hjælper lejere med at reservere huset og få den bedst tænkelige oplevelse ved at leje huset. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille huset kan du kontakte Jonna Rasmussen på 27 87 10 00 efter normal arbejdstid, eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udeholdet

I tiknytning til HTLF er Udeholdet, der består af en række frivillige fra lokalområdet, der mødes en til to gange om måneden og plejer forsamlinghusets udearealer og løser vedligeholdsopgaver ude, som inde. Der bliver også drukket kaffe og ofte spist boller og/eller kage efter arbejdet. Har du lyst til at være med i det praktiske og hyggelige arbejde, så send en mail til Arne Hansen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DL juli 2017