Forside Foto
Forside Foto

Husby-Tanderup Ungdoms- og Gymnastikforening er en klassisk dansk idrætsforening under Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI). Vores aktiviteter drives af de mange frivillige der lægger krop og tid til vores mange gymnastik- og idrætstilbud. 

coronaraad
Gymnastik i HTUG - Tider og steder 2021 - 2022 i Hallen i Husby.

Mød op på holdet for at tilmelde dig.
Skræppedalsvej 6, 5592 Ejby.
Priser: 450,- kr. for børn/unge. 500,- kr. for voksne
Karate:400,- kr. for børn pr. halvår og 700,- kr. for voksne.
Ved 2 hold får du 100 kr. rabat på det/de billigste hold.
Karate er startet, styrketræning indendørs ( Cross Trainingsholdet) starter uge 37 og de øvrige hold uge 39.
Dog starter Per Nordby med "Træning for mænd" først i uge 40.

HTUG´s Kontonummer: Reg.nr. 0756 kto.nr. 323 170 8080. MobilePay: 3034 1619

Hilsen HTUG’s bestyrelse og gymnastikudvalget

 

 • Mandag 18:30 - 19:30 Crosstraining for voksne Pris 500,-

  Er du til sved på panden samt et godt fællesskab så er CrossTraining lige noget for dig! Vi skal træne styrke, puls og kondition samtidig med, at vi har det sjovt. Du finder dit eget niveau i øvelserne så tøv ikke med at møde op og se, om det er noget for dig.

  Det eneste, det kræver, er et par indendørs sko og en flaske med vand!

  Pakketilbud 900,- for betaling for vinter og sommersæson.
  OBS INDENDØRSTRÆNINGEN STARTER I UGE 37.
  Vil du gerne være med til udendørstræning nu, så send en sms til Caroline. Pris 25 kr. pr. gang.

  Mads Syndergaard og Caroline Hansen Tlf. 51 90 62 90, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Tirsdag: 16:30 - 17:30 Bubbiebjørnene pris 450,-

  Er dit barn mellem 3 og 9 år (børnehavebørn og indskolingsbørn), så har vi gymnastikholdet for ham/hende. Hver uge vil vi besætte den nye hal i Husby til det formål at lege. Vi deler hallen op til store og små, så vi udfordrer de store og stimulerer de mindste motorisk til videre udvikling. På den måde kan I sende hele børneflokken til gymnastik på én gang.

  Børnene skal være omklædte, have deres vandflaske og eventuelle gymnstiksko i hånden. Hvis der skulle være nogle fremmelige børn under 3 år, så tag dem med og afprøv en time, så ser vi, om det er noget for jeres børn.

  Hvis du vurderer, at du skal være tilstede under dit barns træning, skal du betragte dig selv som ’hjælpetræner’ og gå til hånde i forbindelse med træningen

  Trænerteamet, som står klar til at tage imod børnene, består af Agnethe Henriksen, Heidi Rønnow, Emma Brodersen og Anne-Mette Nygaard Jørgensen.

  Anne-Mette tlf. 28 15 80 72, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Tirsdag: 19:30 - 20:30 Quindeholdet. Pris 500,-

  Kom og få kroppen arbejdet godt igennem sammen med et hold glade Quinder. Vi arbejder med kondition, muskelstyrke, udstrækning og koordinering af bevægelser. Alt sammen til god musik og i en god og afslappende atmosfære. Holdet viser dets koreografier til den sæsonafsluttende opvisning i Ejbyhallen, men du vil selvfølgelig være særdeles velkommen, selvom du ikke ønsker at deltage i opvisningen.

  Lone Dyring tlf. 27 83 85 14, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Torsdag: 17:30 - 18:30 The Ladies. Pris 500,-

  Så skal vi igang igen!

  Vi skal svinge, strække os, knibe, puste, svede, trille, squatte, koncentrere os, grine og meget mere. Hele kroppen skal bruges og musikken skal hjælpe os igennem.For at vi ikke skal bruge halvdelen af vores tid på at spritte af, skal I i år selv medbringe en træningsmåtte, 2 halvliters flasker fyldt med sand og så kan vi nok sammen købe nogle træningselastikker, som bliver jeres egne.
  Jeg glæder mig til at se jer

  Hanna, tlf. 40 78 17 57, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Torsdag: 19:00 - 20:00 Supermændene. Pris 500,-

  På herreholdet vil der blive opvarmning efterfulgt af grundlæggende gymnastik, hvor man får hele kroppen arbejdet igennem. Timen afsluttes med udstrækning.
  Der er et godt socialt sammenhold og vi kan sagtens være flere.

  Michael Tayler Tlf. 64 49 19 62

 • Torsdag: 20-21:15. Træning for mænd. Pris 500,-

  HTUG er i fuld gang med at planlægge nye tiltag til den nye hal og et af dem er at starte et mandehold, hvor der er mulighed for at træne samtidig med at ryg og knæ skånes. Har du lyst til at øge din styrke og kondition i et godt socialt fællesskab, så er Træning for Mænd lige noget for dig.

  Træningen består af: Cirkeltræning med styrkeøvelser med både individuelle og fælles øvelser, der passer til netop dit behov. Konditionstræning er uden løb og hop. Træningen planlægges i samarbejde med dig og med råd fra en fysioterapeut og starter i uge 40.
  Per Nordby: tlf. 91 54 37 10, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Tirsdag:17:45 -19:00 Yoga - med sund fornuft. Pris 550,-

  HTUG har nu mulighed for at tilbyde yoga i vores nye flotte hal. Agnete Haarder står for træningen, som bliver for begyndere med fokus på muskelstyrke, smidighed, kroppens linjer og balance. Timen vil bestå af forskellige stillinger, man holder i nogle sekunder/minutter og desuden dynamiske serier af stillinger efter hinanden. Undervejs tilstræbes ro, fokus og koncentration.
  Det er vigtigt, at vi undgår skader og ikke leger slangemennesker. Der kan være behov for forskellige rekvisitter i øvelserne, så stillingen bliver tilpas udfordrende. Vi slutter af med afspænding. Yogaen foregår med bare fødder, og derudover skal du bare sørge for at have tøj på, der kan giv sig, samt et ekstra lag, så du kan holde varmen under afspændingen. Medbring gerne et tæppe. Hvis du er hypermobil eller har udtalte ledsmerter, er det ikke sikker, at yoga er den rigtige træningsform for dig.

  Jeg er ikke uddannet yogalærer, så jeg prøver mig lidt frem. Jeg trækker på min viden som fysioterapeut og cirka 5 års erfaring med yoga i fritiden.
  Der er 8-10 pladser på holdet, og i øjeblikket er holdet fuldt booket. Men du kan tilmelde dig på ventelisten, så bliver du kontaktet af mig, når der bliver plads.

  Kontakt Agnete på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 4134 5754

  Agnete Haarder,

 • Tirsdag: 9:30-11:30. Idræt om Dagen Pris 500,-

  Idræt om dagen starter den 14 september kl. 9.30-11.30
  Idræt om dagen er et nyt tilbud i HTUG for seniorer (+ 50), hvor der er fokus bevægelse, spil og socialt samvær.
  Alle kan være med uanset alder og skavanker, man vælger blot de aktiviteter der passer til ens fysiske kunnen.
  Vi afpasser også opvarmningen til den enkelt og dennes fysiske kunnen
  Vi forestiller os at vi starter med fælles opvarmnings gymnastik i ca 3 kvarter herefter drikker vi kaffe og synger en sang, efterfølgende vælger man den aktivitet, man har lyst til.
  Mulige aktiviteter kan være badminton, bordtennis, indendørs petanque, volley ball eller hvad I kunne tænke jer.
  DGI kan hjælpe os i gang med nye aktiviteter.
  Vi forestiller os at vi første gang bruger lidt tid på at finde ud af hvilke aktiviteter I kunne tænke jer, så vil vi hjælpe hinanden med at få sat gang i disse.
  Mød op den 14 september ta din nabo med, kom fra nær og fjern, så starter vi i fællesskab idræt om dagen for alle seniorer.
  Pris 500 pr halvår
  Har du gode ideer eller spørgsmål så kontakt
  Inger Jørgensen 29711034
  Anne Marie Overgaard 29861544/64781544

Velkommen til Vestfyns Karate Skole, der en del af HTUG.

Karate kommer fra den japanske ø Okinawa og betyder tom hånd. Vi træner stilarten Goju-Ryu , der betyder den hårde (go) og bløde (ju) skole (ryu). Det betyder egentlig blot, at der indgår såkaldt hårde teknikker, som er slag og spark og bløde teknikker som er låse, greb mm. Goju-Ryu er en af de oprindelige 3 karatestilarter.  De oprindelige karatestilarter var alene tænkt som selvforsvar, og det er først efter at karate blev udbredt til det japanske hovedland, at karate også blev udøvet, som en egentlig sport.

Karate kom til Okinawa fra Fuzhou i Kina. Konkret blev Goju-Ryu bragt til Okinawa af Kanryo Higaonna (1853-1915). Det blev dog Higaonna Kanryo’s elev Chojun Miyagi sensei (1888-1953), der grundlagde og navngav Goju-Ryu. Det skete i 1930.

Karatetræning består grundlæggende af tre elementer. Basistræning, hvor de forskellige teknikker trænes, kata, hvor serier af teknikker trænes med korrekt spænding i kroppen og med brug at de rigtige muskler mm. og kumite (kamp), hvor man kæmper mod en (eller flere) modstandere. Det giver sig selv, at børn ikke starter med kamp, men vi bevæger os hurtigt i den retning på karatefotoen meget kontrolleret måde. Der vil være halvårlige gradueringer, hvor børnene får mulighed for at vise, hvad de har lært. Det er ved gradueringerne, at der også er mulighed for at skifte bæltefarve.

Vestfyns Karate Skole vil være en del af IOGKF (International Okinawan Goju-Ruy Karate Do Federation). Denne organisation ledes af Morio Higaonna sensei. I Danmark ledes organisationen af Sensei Henrik Larsen. IOGKF er en af de største karateorganisationer i Danmark og afholder mesterskaber, undervisning og fællestræning i ind- og udland. Så der er rig mulighed for at konkurrere og møde andre (børn) med samme interesse.

Karate er således en enestående mulighed for at få rørt hele kroppen, udvikle sig fysisk og mentalt og lære selvforsvar i trygge rammer. Karate henvender sig til alle – alder er bestemt ingen hindring for at deltage.

Karatesæsonen er netop startet, og vi træner nu i den ny hal - fedt. Vi optager nye medlemmer. På træningsoversigten nedenfor kan du se, hvornår vi træner. Du skal blot møde op i træningsbukser/shorts og t-shirt.
Træningen foregår i hallen Skræppedalsvej 6, 5592 Ejby.

Vores træningstider er som følger:

 • Karatetræning mandage

  Mandag kl. 16:30 - 17:30 ALLE og 17:30 - 18:00 4.kyu (grønt bælte) og højere.

  Morten tlf. 51 38 78 99, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Karatetræning onsdage

  Onsdage kl. 17:30 - 18:30 ALLE  og 18:30 - 19:00 4. kyu (grønt bælte) og højere.

  Morten tlf. 51 38 78 99, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Karatetræning fredage

  Fredag kl. 17.00-18.00  4. kyu (grønt bælte) og højere.

  Morten tlf. 51 38 78 99, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vores halvårlige kontingentsatser er som følger: Børn: 400 kr.   Voksne:700 kr.
Hvis du har spørgsmål til karate, kan du kontakte chefinstruktør Morten Poulsen på mobil 5138 7899 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Bliv træner/hjælpetræner i HTUG fordi:

- det er sjovt
- du holder dig selv aktiv
- kommer i kontakt med andre
- du får ledelseserfaring
- du så selv kan bestemme, hvilke idrætstilbud vi har i lokalområdet
- du gør livet en lille smule bedre for andre


 Ture og friluftsliv 

Har du en god ide til en friluftsaktivitet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Beskriv kort din ide og hvordan du evt. selv kan hjælpe med at gennemføre ideen.

Tidligere arrangementer har bl.a. været:

 • Vandretur til Æbelø
 • GPS-vandring med poster og opgaver i Håre bakker
 • Klatring i Odense klatrehal
 • Atletikdag i Flensborg
 • Familierundbold på Husby Stadion
 • Sommerfodbold for sjov og alle på Husby Stadion
 • Voleyball på Sdr. Aaby Strand 
 • Bordtennisturneringer på Tanderup Skole.

Badminton 

Booking af en bane til badminton hele sæsonen: 2000,-  kr.
Hvis du bare engang imellem vil booke en bane koster det fortsat 100,- kr. pr time.
Vil du vide mere om badminton/træning/baner kontakt Søren Windfeld på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.